Cicle

Dies curts

Dies curts

22/01/2021 - 30/06/2021

calendario

Obrim un nou espai dins la programació regular de la Filmoteca dedicat al curtmetratge i les cinematografies més properes.
Autores i autors emergents o poc presents als circuits majoritaris d’exhibició ens acompanyen cada mes per presentar una selecció de la seva obra i compartir els processos de creació.

La cita és doble, el penúltim i el darrer divendres del mes: la primera està pensada com a lloc d’intercanvi i reflexió sobre l’experiència concreta de la pràctica i les bases conceptuals de cada cineasta a partir d’una programació de peces curtes; la segona s’entén com l’oportunitat d’aprofundir en les diferents filmografies amb la projecció d’un llargmetratge significatiu en el conjunt de les seves trajectòries.

Espai de trobada i descoberta, l’edició del 2021 comptarà amb Carolina Astudillo, Marc Ferrer, Dostopos (Ana Pfaff i Ariadna Ribas), Luis López Carrasco, Pablo García Canga i Pilar Monsell.

El cicle està ideat en coordinació amb els Serveis Educatius de la Filmoteca per tal d’acostar el treball i la cinematografia locals als centres educatius del barri del Raval de Barcelona, amb qui es fa una tasca de mediació, així com amb les escoles de cinema i universitats amb les quals col·laborem habitualment a través de l’Aula de Cinema.

De gener a juny, el penúltim i el darrer divendres del mes.

 

amb la col·laboració de: Marvin Wayne