Accés a la col·lecció documental

Per la consulta de la col·lecció documental disposem de  vàries eines de catalogació i difusió:  

Tenim el catàleg bibliogràfic amb més de 55.000 registres i on es pot consultar principalment el fons de llibres, revistes i pel·lícules.  La col·lecció consta d’obres de referència (diccionaris, enciclopèdies, anuaris, bibliografies...), catàlegs de festivals i d’empreses del sector, llibres tècnics, obres de teoria i estètica, i tot un seguit d’obres classificades per geografia i gèneres cinematogràfics, guions originals i biografies d’actors i directors, revistes de cinema des dels seus inicis fins a l’actualitat, i un important fons de pel·lícules en DVD i Blu-Ray.  Aquest catàleg forma part del catàleg  col·lectiu de les Biblioteques Especialitzades de la Generalitat i de l'Ex Libris Descobriment (csuc.cat).

També disposem d’un Repositori Digital que dona accés a tota aquella documentació que ha estat digitalitzada per afavorir la seva consulta i preservar la seva conservació. El repositori està organitzat en les següents seccions:

-Arxiu de premsa: Articles

-Arxiu gràfic i crítiques de cinema

-Biblioteca digital: monografies i novel·les

-Filmoteca: actes i publicacions

-Fons documentals: Fons personalitats del cinema des dels inicis fins a l’actualitat

-Museu: càmeres, i peces de museu

-Revistes: Revistes de cinema sobretot de principis de segle XX.

Estem subscrits a la Base de Dades Screen Studies Collections que posem a disposició dels nostres usuaris que inclou  tres importants bases de dades d’indexació i buidatge de revistes cinematogràfiques internacionals:  American Film Index, Index International i International Index to Film Periodicals.

Facilitem l’accés EBOOK CENTRAL per la consulta i descàrrega de llibres en format digital.