Informació i recerca

Serveis:

La Biblioteca de la Filmoteca de Catalunya té vocació de servei públic. Com a biblioteca especialitzada, s’adreça especialment als investigadors i estudiants de cinema, però hi pot accedir qualsevol persona interessada en la cinematografia que disposi del carnet d’usuari.

Els usuaris tenen al seu abast un ampli catàleg de serveis l’objectiu del qual és facilitar-los l’ús de la Biblioteca, donar suport a la seva tasca investigadora i respondre adientment a les seves necessitats.

 
Recerca documental:

Una de les funcions dels bibliotecaris és ajudar als usuaris i orientar-los en l’ús de la Biblioteca. Si no trobes el que necessites, dirigeix-te al taulell d’informació i els bibliotecaris t'ajudaran.

 
Assessorament bibliogràfic en treballs de recerca:

L'assessorament en Treballs de Recerca és un servei d’assessorament bibliogràfic per a la realització de treballs de recerca de secundària relacionats amb el fet cinematogràfic, la difusió i divulgació de la cultura cinematogràfica i el món del cinema en general.

 
Espai docent:

L’Espai Docent és un espai de la Biblioteca de Cinema on s’hi pot trobar una selecció de llibres, recursos, inspiració i propostes de visionat que estan pensades amb criteris cinematogràfics i pedagògics connectades, alhora, amb la programació de la Filmoteca de Catalunya i amb els diferents programes dels Serveis Educatius.  

És un recurs adreçat a mestres i professorat amb alumnat de totes les edats, que alhora, disposen d’accés gratuït a la Biblioteca, ensenyant el carnet de docent.