En Cartell

Philomena

El film explica la història real de Philomena Lee, una dona irlandesa que, després de quedar-se embarassada quan era una adolescent i estava en un internat de monges, es va veure obligada a donar el seu fill Anthony en adopció.

Lay the Favourite

Es basa en la vida real de Beth Raymer, una noia que el 2001 va arribar a Las Vegas per guanyar-se la vida com a cambrera i que es va acabar introduint en el món de les apostes esportives mitjançant un home que buscava algú de confiança.

Homenatge a Narciso Ibáñez Serrador

Amb programes com Historias para no dormir o Un, dos, tres, Narciso Ibáñez Serrador ha estat el nom de referència de la història de la televisió espanyola. Però la seva labor com a autor teatral i com a director de cinema també és d’una importància cabdal; un camp, aquest últim, amb el qual va revolucionar el gènere fantàstic i de terror, amb tan sols dues pel·lícules.

Silencio Roto

MONTXO ARMENDÁRIZ, 2001. Int.: Lucía Jiménez, Juan Diego Botto, Mercè Sampietro, Álvaro de Luna, María Botto, Joseba Apaolaza, Asunción Balaguer, Ramón Barea, Jordi Bosch, Joan Dalmau. Espanya. VE. 110'