Aprendre

Maletes didàctiques

Les maletes didàctiques de la Filmoteca de Catalunya i el Museu del Cinema de Girona són un recurs que us permetrà treballar el cinema a l’aula amb els vostres alumnes, experimentar què és i com es fa el cinema, i integrar la cultura cinematogràfica en el currículum educatiu. I ho podreu fer al ritme de cada grup i segons les vostres necessitats.

Les maletes estan pensades per ser utilitzades de manera autònoma i gratuïta pels mestres i professors d'arreu de Catalunya, i per això inclouen una guia didàctica i diferents objectes, recursos i aparells que us permetran d'organitzar les activitats de les maletes de la manera que considereu més convenient.

Podeu trobar dues maletes en préstec als CRPs:

-Maleta '7 de Cinema' especialment recomanada per a grups d'ESO i Batxillerat.

La podeu demanar en préstec als CRPs del Baix Empordà (La Bisbal d'Empordà), Maresme III (Alella), Vallès Occidental V (Cerdanyola del Vallès), Baix Camp (Reus), així com al Museu del Cinema de Girona.

Actualment disposeu de la versió en línia d’aquesta maleta.Trobareu tota la informació i un vídeo sobre com utilitzar-la a: Maleta didàctica "7 de cinema" en línia

-Maleta ‘La màgia de l’animació’ especialment recomanada a partir de Cicle Mitjà de Primària.

La podeu demanar en préstec al CRP del Baix Llobregat V (Cornellà), així com al Museu del Cinema de Girona.

Serveis Educatius

935 565 195 / 198

filmoteca.serveiseducatius@gencat.cat