Fantastic Voyage

Viatge fantàstic

Richard Fleischer · 1966 · 100'

Fantastic Voyage

Fitxa tècnica

Direcció Richard Fleischer
Interpretació Stephen Boyd, Raquel Welch, Edmond O’Brien, Donald Pleasance, Arthur O’Connell, William Redfield, Arthur Kennedy, James Brolin, Ken Scott
Producció EUA
Any 1966
Versió VOSC
Durada 100'
Format DCP

“Com a 20.000 Leagues Under the Sea, Fleischer parteix de la realitat per endinsar-se en un món fantàstic des del qual començarà un recorregut a través d’un univers aparentment quotidià, però que es revela fabulós i ple de perills.

Fascinat inicialment per l’estrictament físic, Fantastic Voyage deriva ràpidament cap al fet metafòric. Els metges o bé responen a l’estereotip del científic boig o bé sotmeten la seva ciència al fet metafísic, mentre que és l’agent de l’ordre qui pren les decisions vitals. Un altre dels al·licients del film consisteix precisament en la recerca d’allò còsmic a través d’allò microscòpic” (Esteve Riambau).

Constel·lació Chomón estableix un diàleg cinematogràfic entre pel·lícules de Segundo de Chomón i d'altres cineastes.

Prèviament, i sota el nexe comú dels EFECTES ESPECIALS, també es projectarà el film:

Excursion dans la lune Excursió a la Lluna

Segundo de Chomón · 1908 · 7'

Fer versions de films d’èxit formava part de la pròpia naturalesa del cinema dels orígens i aquest n’és un dels exemples més clars. Aquesta expedició científica poblada de criatures estranyes tenia com a referent el famós film de Méliès Le voyage dans la lune, de 1902.

Excursion dans la Lune

Cicles que han programat aquest film

Sessions
Dijous 15 Maig 2014 · 20:00   Dimarts 20 Maig 2014 · 18:30  
Sessions
Divendres 1 Octubre 2021 · 17:00   Dissabte 9 Octubre 2021 · 20:00