T'agradaria fer les pràctiques al Centre de Conservació i Restauració de la Filmoteca?

17/10/2019

La Filmoteca convoca dues beques per fer pràctiques al Centre de Restauració de la Filmoteca de Catalunya (Parc Audiovisual de Catalunya,Terrassa) amb una durada màxima de 10 mesos, amb data d'inici el 15 de gener de 2020.

 

Les dues beques per fer pràctiques s'estructuren en les modalitats següents:

a) Catalogació de fons fílmics

b) Conservació digital de fons fílmics

Ambdues beques són de 860 euros mensuals i comporten una dedicació de 30 hores setmanals, de dilluns a divendres, amb horari flexible entre les 9.00 h i les 17.00 h i, obligatòriament, una tarda a la setmana fins a les 17.00 h, excepte a l'estiu, que s'ha d'acordar amb l'equip del Centre de Conservació i Restauració. La seva durada màxima és de 10 mesos i la seva data d’inici és el 15 de gener de 2020.

 

Estudis demanats:

- Per la modalitat a) Catalogació de fons fílmics: Diplomatura de Biblioteconomia, llicenciatura de Documentació, Grau d'Informació i Documentació, o post-grau, màster o doctorat directament relacionats amb aquests estudis.

- Per a la modalitat b) Conservació digital de fons fílmics: Grau de Multimèdia, Grau d'Enginyeria Multimèdia, Grau d'Enginyeria de Sistemes Audiovisuals, Grau de cinematografia, Cicle formatiu de grau superior de sistemes informàtics en xarxa, o post-grau, màster o doctorat directament relacionats amb aquests estudis.

 

Requisits per ambdues modalitats:

- Estar matriculat en els estudis exigits per a la modalitat de beca a la qual s'opta, havent superat un mínim de 120 crèdits, o bé en un postgrau, màster o doctorat directament relacionat amb els estudis esmentats, durant el curs acadèmic que finalitza l'any de concessió de la subvenció.

- Estar titulat en els estudis exigits per a la modalitat de beca a la qual s'opta, o bé en un postgrau, màster o doctorat directament relacionat amb els estudis esmentats. Cal que no faci més de cinc anys que s'hagi obtingut el títol que dona dret a accedir a la beca.

 

Per consultes sobre els continguts de les beques: 935 671 070
Per consultes sobre la tramitació telemàtica: 935 529 166
Horari: de 9 a 14 h. de dilluns a divendres