La Filmoteca reprèn l’activitat el dimarts 25 de setembre

Vestíbul de les sales Chomón i Laya

21/09/2018

La programació de cinema a les dues sales de projecció de la Filmoteca, Chomón i Laya, es reprendrà el proper dimarts 25 de setembre, un cop reparats els danys provocats per les inundacions derivades de la tempesta del dia 6 de setembre.

L’exposició ‘Prop de Hollywood. Fotografies de Claudi i Frederic Gómez Grau’, que havia de tancar les portes el 16 de setembre, es prorroga fins al 7 d’octubre

La programació de cinema a les dues sales de projecció de la Filmoteca, Chomón i Laya, es reprendrà el proper dimarts 25 de setembre, un cop reparats els danys provocats per les inundacions derivades de la tempesta del dia 6 de setembre.

La humitat acumulada a la moqueta de les sales s’ha pogut eliminar, i els accessos s’han pogut reparar parcialment: l’escala mecànica que permet accedir a les sales de cinema encara no està operativa, però l’accés es pot fer per l’altra situada davant de la llibreria o bé amb l’ascensor per a tots aquells usuaris que ho necessitin.

D’aquesta manera podran continuar alguns dels cicles i mostres que es van haver d’interrompre pel tancament de les instal·lacions. A banda, la majoria de les sessions suspeses durant els dies de tancament es recuperaran en la programació dels propers mesos.

Informació per als abonats de la Filmoteca
Com a compensació per la cancel·lació de les sessions previstes durant els 1
9 dies de tancament de la Filmoteca, tots els abonaments nominals allargaran la seva data de caducitat per un període addicional d'un mes.

L’exposició ‘Prop de Hollywood’, prorrogada

Cartell exposició 'Prop de Hollywood'Dimarts 25 de setembre també es reobre al públic la sala d’exposicions de la Filmoteca, on fins el passat 16 de setembre estava programada la mostra Prop de Hollywood. Fotografies de Claudi i Frederic Gómez Grau’, que recull fotografies dels rodatges de grans superproduccions de Hollywood a l’Espanya dels anys seixanta, com Doctor Zhivago, El Cid PattonAtès que els darrers dies no s’ha pogut visitar, l’exposició es prorroga dues setmanes, fins al diumenge 7 d’octubre, després d’una esplèndida acollida del públic, amb més de més de 2.000 visitants.

La propera exposició prevista, El joc del cinema, que explorarà la relació entre el cinema i les joguines, es podrà visitar del 8 de novembre al 6 de gener de 2019.