Ja està disponible la programació del 26 de juny al 12 de juliol

12/06/2020

Després de més de tres mesos confinats, ens plau anunciar que reprenem les activitats públiques de la Filmoteca. D’acord amb les mesures preventives, ho hem fet per fases: primer la Biblioteca i l’Exposició (amb una pròrroga de Lynch/Fellini fins al 30 d’agost) i, a partir del 26 de juny, amb les projeccions cinematogràfiques.

Excepcionalment, seran tres sessions diàries, de dimarts a diumenge, durant el juliol i l’agost, adaptades a les mesures vigents d’aforament i distàncies. Pel que fa als continguts, reprenem alguns dels cicles i sessions que ja teníem programats. Comencem, doncs, amb la carta blanca a Jaume Plensa i també amb homenatges pòstums a Anna Karina, Lucía Bosé i Michel Piccoli, tot i que aquest últim serà objecte d’una retrospectiva molt més àmplia.

Seguiran l’Aula de Cinema, el tràveling pel cinema asiàtic i les sessions familiars dels caps de setmana. Serà un plaer retrobar-nos a les sales Laya i Chomón en aquest camí cap a la “nova normalitat” que tots desitgem que arribi ben aviat i amb totes les garanties sanitàries.

 

Podeu comprar les entrades en línia des de cadascuna de les sessions al web.