Estrenem nou web i venda d'entrades online

24/07/2019

El web de la Filmoteca de Catalunya està d’estrena, amb un nou disseny més net i clar que permet una navegació més àgil i intuïtiva i comprar en línia entrades i abonaments.

El lloc està dividit en diversos apartats: 

En cartell amb informació de totes les activitats i la programació de projeccions i exposicions, amb una agenda exhaustiva del que passa dia a dia a la Filmoteca i permet afegir les activitats al calendari personal de l’usuari.

Aprendre amb totes les activitats i recursos que els Serveis Educatius posen al servei dels docents i l’alumnat, i vídeos i dossiers bibliogràfics i temàtics per a tot el públic interessat en aprofundir en el cinema, a més d’informació de les publicacions de la Filmoteca.

Col·lecció amb els serveis i fons que posen a disposició del públic el Centre de Conservació i Restauració 2CR de Terrassa i la Biblioteca del Cinema, i accés als fons documentals a través del repositori digital (http://repositori.filmoteca.cat/), que permet la consulta en línia dels fons gràfics i documentals en format digital i permet la descàrrega dels fons en domini públic.

Informació pràctica amb totes les dades de contacte, horaris i enllaços a la venda d’entrades i abonaments per internet.

Coneix-nos amb totes les dades sobre la història, la missió, les funcions i els serveis de la Filmoteca.

Premsa amb documentació i material gràfic dels principals cicles de la programació. El nou disseny web és responsiu, adapta els continguts a cada dispositiu, per la qual cosa millora la navegació des dels mòbils.    

 

Venda per internet

La gran novetat que incorpora el nou web és el sistema de venda d’entrades i abonaments per internet, que posa tota la programació de la Filmoteca a un sol clic i sense comissions. 

El sistema permet la compra en línia de les entrades individuals de tarifa general, tarifa de la programació familiar i els abonaments nominals (anual, semestral i cicle ‘Aula de cinema’), tant en la tarifa general com en la reduïda per a joves de fins a 30 anys, majors de 65 anys i titulars de la targeta de discapacitat. Els carnets d’abonament es poden recollir a taquilla i es pot fer el bescanvi de les entrades per a les projeccions també per internet. 

La resta d’entrades a preu reduït cal adquirir-les a la taquilla de la Filmoteca amb l’acreditació corresponent, així com el talonari Filmo 10 (10 entrades a 20 euros), disponible només a taquilla.