Convocatòria de pràctiques al Centre de Conservació i Restauració i Biblioteca del Cinema

2CR

15/11/2021

La Filmoteca de Catalunya ha obert una convocatòria de beques per fer pràctiques al Centre de Conservació i Restauració, amb seu al Parc Audiovisual de Terrassa, i a la Biblioteca del Cinema, amb seu al Raval. La data de termini d'acceptació de sol·licituds és del 15 de novembre fins al 30 de novembre del 2021.

Beca al Centre de Conservació i Restauració

•Catalogació de fons fílmics

Una beca de 860 euros mensuals bruts. La durada màxima de la beca és de 10 mesos. 30 hores setmanals, amb horari flexible entre les 8.00h i les 14.30h. Les pràctiques s’inicien l'1 de febrer del 2022. 

Requeriments formatius: Diplomatura de Biblioteconomia, Llicenciatura de Documentació, Grau d'Informació i Documentació.

Beca a la Biblioteca del Cinema

•Suport a la Unitat de Documentació i a la Sala de la Biblioteca de cinema (torn de matins)

Una beca de 700 euros mensuals bruts. La durada màxima de la beca és de 10 mesos. 30 hores setmanals, amb horari flexible entre les 8.00h i les 14.30h. Les pràctiques s’inicien l'1 de febrer del 2022. 

Requeriments formatius: Grau d'Informació i Documentació, diplomatura de Biblioteconomia i llicenciatura de Documentació.

 

Tramiteu i accediu a tota la informació de la convocatòria a través del web de Tràmits de la Generalitat de Catalunya

Les beques s'adrecen a estudiants universitaris de diferents disciplines que hagin superat un mínim de 120 crèdits, així com a estudiants de postgrau, màster i doctorats directament relacionats amb aquests mateixos estudis, i a i titulats en cadascuna de les formacions de les diferents beques. Les persones que obtinguin la beca faran les seves pràctiques sota la tutoria de la persona que es designi a aquest efecte per completar la seva formació , contribuir a la inserció laboral i aproximar les persones becades al context professional. Alhora, les beques han de proporcionar a la persona becada un aprenentatge pràctic de la matèria, així com el coneixement del treball en equip de l'especialitat i  de les fases de treball de l'Administració pública.