Ampliem l'aforament de la Filmoteca de Catalunya

Sala Laya

29/09/2020

A partir de l’1 d’octubre, i d’acord amb la nova resolució de la Generalitat de Catalunya d’ampliació d’aforament de fins al 70% de les sales de cinema i exposicions així com dels teatres i auditoris, la Filmoteca ha incrementat la disponibilitat de butaques a les sales de cinema i ha ampliat l’aforament a la sala d’exposicions.

Per fer efectiu aquest augment d’aforament i continuar mantenint les mesures de seguretat establertes, algunes de les butaques estaran disponibles de dos en dos i reservades per a espectadors que pertanyin al mateix grup de convivència habitual. Preguem que, en cas contrari, seleccioneu les butaques de manera individual.
 
Aquesta nova normativa no afecta les mesures preses anteriorment i l’obligatorietat de l’ús de les mascaretes, també durant la projecció, i l’aplicació del gel hidroalcohòlic abans d’entrar als diferents espais de Filmoteca de Catalunya romandran inalterables. També caldrà fer les entrades i sortides de les sales de manera ordenada tot mantenint la distància de seguretat.