Convocatòria de pràctiques al Centre de Conservació i Restauració i Biblioteca del Cinema

14/07/2020

La Filmoteca de Catalunya ha obert una convocatòria de beques per fer pràctiques al Centre de Conservació i Restauració, amb seu al Parc Audiovisual de Terrassa, i a la Biblioteca del Cinema, amb seu al Raval. La data de termini d'acceptació de sol·licituds és el 27 de juliol.

Beques al Centre de Conservació i Restauració  

•Conservació de béns culturals en l'especialitat de cinema

Una beca de 860 euros mensuals. La durada màxima de la beca és de 10 mesos. 30 hores setmanals, horari matí i una tarda obligatòria. Les pràctiques s’inicien l’1 d’octubre del 2020.  Requeriments formatius: Grau de Belles Arts, grau de Conservació-Restauració de Béns Culturals, títol superior de Conservació i Restauració de Béns Culturals, grau d'Història de l'Art  

•Restauració digital de béns culturals en l'especialitat de cinema

Dues beques de 860 euros mensuals. La durada màxima de la beca és de 10 mesos. 30 hores setmanals, horari matí i una tarda obligatòria. Les pràctiques s’inicien l’1 d’octubre del 2020.

Requeriments formatius: Grau de Belles Arts, grau de Conservació-Restauració de Béns Culturals, títol superior de Conservació i Restauració de Béns Culturals, grau d'Història de l'Art 

•Catalogació de fons fílmics

Una beca de 860 euros mensuals. La durada màxima de la beca és de 10 mesos. 30 hores setmanals, horari matí i una tarda obligatòria. Les pràctiques s’inicien l’1 de desembre del 2020. 

Requeriments formatius: Diplomatura de Biblioteconomia, Llicenciatura de Documentació, Grau d'Informació i Documentació. 

•Conservació digital de fons fílmics

Una beca de 860 euros mensuals. La durada màxima de la beca és de 10 mesos. 30 hores setmanals, horari matí i una tarda obligatòria. Les pràctiques s’inicien l’1 de desembre del 2020. 

Requeriments formatius: Grau de Multimèdia, Grau d'Enginyeria Multimèdia, Grau d'Enginyeria de Sistemes Audiovisuals, Grau en Cinematografia, cicle formatiu de grau superior de sistemes informàtics en xarxa. 

 

Beques a la Biblioteca del Cinema 

• Suport a sala (Matí)

Una beca de 550 euros mensuals. La durada màxima de la beca és de 10 mesos. 25 hores setmanals. Les pràctiques s’inicien l’1 d’octubre del 2020.

Requeriments formatius: Grau d'Informació i Documentació, diplomatura de Biblioteconomia i llicenciatura de Documentació. 

• Suport a sala (Tarda)

Una beca de 416 euros mensuals. La durada màxima de la beca és de 9 mesos. 20 hores setmanals (de dilluns a dijous). Les pràctiques s’inicien l’1 d’octubre del 2020.

Requeriments formatius: Grau d'Informació i Documentació, diplomatura de Biblioteconomia i llicenciatura de Documentació.  

•Documentació. Arxiu gràfic.

Una beca de 550 euros mensuals. La durada màxima de la beca és de 10 mesos. 25 hores setmanals, horari matí. Les pràctiques s’inicien l’1 d’octubre del 2020.

Requeriments formatius: Grau d'Informació i Documentació, diplomatura de Biblioteconomia, llicenciatura de Documentació, grau d'Humanitats, grau d'Història, grau d'Història de l'Art o de Belles Arts.  

 

Tramiteu i accediu a tota la informació de la convocatòria a través del web de Tràmits de la Generalitat de Catalunya

Les beques s'adrecen a estudiants universitaris de diferents disciplines que hagin superat un mínim de 120 crèdits, així com a estudiants de postgrau, màster i doctorats directament relacionats amb aquests mateixos estudis, i a i titulats en cadascuna de les formacions de les diferents beques. Les persones que obtinguin la beca faran les seves pràctiques sota la tutoria de la persona que es designi a aquest efecte per completar la seva formació , contribuir a la inserció laboral i aproximar les persones becades al context professional. Alhora, les beques han de proporcionar a la persona becada un aprenentatge pràctic de la matèria, així com el coneixement del treball en equip de l'especialitat i  de les fases de treball de l'Administració pública.