Ciclo

Fantasmagories del desig 2019

It Follows

01/01/2019 - 15/02/2019

calendario

La proposta és obrir un petit espai de reflexió sobre la mirada i la seva representació al cinema, o sobre allò que ens interpel·la en una obra de creació. El títol Fantasmagories del desig no obliga a cap restricció temàtica, sinó que seran els presentadors i el públic els qui il·lustrin amb les seves reflexions cadascuna de les obres programades. Perquè, no és potser el mateix cinema una fantasmagoria del desig?

Amb la col·laboració de

Programa

Elettra
Electra
La primera incursió de Tonino de Bernardi en el cinema narratiu adapta la tragèdia de Sòfocles i la situa en el poble on vivia, amb els seus habitants com a protagonistes.
El extraño caso del doctor Fausto
Una obra radical i extravagant inspirada en el mite de Faust i rodada en el context de l’Escola de Barcelona.
La casa de la lluvia
Un descendent de la noblesa que passa per problemes econòmics i la seva esposa submisa lloguen les habitacions del pazo on viuen a un home i la seva neboda.
Picnic at Hanging Rock
El 1900, unes estudiants australianes van d’excursió a una regió muntanyosa. Un cop arriben a la seva destinació, tres noies i una professora desapareixen sense deixar rastre.
Venga a prendere il caffè....da noi
Vingui a prendre el cafè amb nosaltres
Un inspector d'hisenda té com a objectiu viure de la bicoca i es fixa en tres germanes fadrines hereves d'una gran fortuna.
Paradies:Liebe
Paraíso: Amor
Una dona austríaca de cinquanta anys viatja a Kenya a la recerca d'afecte masculí. Un cop allí va d'un noi a l'altre i de decepció en decepció.