The War Game

Peter Watkins · 1966 · 48'

The War Game

Jueves 12 Diciembre 2024 · 10:30

Sala Chomón

calendario

Ficha técnica

Dirección Peter Watkins
Producción Gran Bretanya
Año 1966
Versión VOSE (Versió original amb subtítols en castellà)
Duración 48'

Tot i que The War Game va ser guardonat amb l’Òscar al millor documental, el film va resultar tan inquietant per als cercles militars que la BBC, pressionada per aquests, va prohibir la seva projecció durant 20 anys.

Aquesta obra, feta amb recursos molt limitats, però amb un muntatge incisiu i una extraordinària utilització de la documentació, s’ha convertit en un dels referents indiscutibles en el seu gènere.

Avui en dia, malauradament, les qüestions que planteja el film segueixen sent d’actualitat. Les armes de destrucció massiva, aquelles que poden destruir la civilització, són tan reals com l’any 1966.

Amb l’acompanyament del professor de filosofia i cineasta Falconetti Peña, mantindrem un debat sobre la vigència de l’obra de Watkins, la història del món contemporani i els Drets Humans.

Activitat adreçada a 4t ESO, Batxillerat i Cicles Formatius.

Sessió gratuïta


Més informació i inscripcions (a partir del 9 de setembre de 2024):

filmoteca.escoles@gencat.cat

935 565 195 / 198


Informació important 

En cas d'anul·lació d'una reserva, es prega als centres inscrits que ho notifiquin amb un mínim de 15 dies d’antelació. En cas de no fer-ho, tindran una penalització per a futures activitats.

Al seu torn, no està permès canviar el nivell de l’alumnat inscrit, sense prèvia comunicació a l’àrea educativa de la Filmoteca. Aquests canvis poden afectar el correcte desenvolupament de la sessió, per la qual cosa preguem, tingueu en compte aquesta indicació.

 

Ciclos que han programado este film

Sesiones
Jueves 12 Diciembre 2024 · 10:30