Entusiastes

Taller d’animació a partir d’imatges del cinema amateur
Entusiastes. taller d'animació

Sábado 18 Mayo 2024 · 10:00

Sala d'exposicions

calendario

Martina Rogers Manzano
Artista visual llicenciada en Comunicació Audiovisual a la Universitat Autònoma de Barcelona. Basant-se en el joc i l'experimentació, fusiona diverses tècniques plàstiques com el dibuix, el gravat, la ceràmica i l'animació en els processos creatius.

Ha participat en festivals de cinema amb pel·lícules experimentals, destacant la seva selecció a la Mostra Internacional de Cinema d'Animació de Catalunya amb A Fairy Film (2017) o a L’Alternativa Barcelona Independent Film Festival amb Això no és un espectacle de patinatge (2017).

Ha impartit tallers d'animació a diversos festivals de cinema com Punto y Raya, Brain Film Festival o el Manlleu Film Festival, entre d’altres. També ha participat en el programa "En Residència" a l'IES La Sagrera Sant Andreu de Barcelona, apropant la creació contemporània als adolescents.

https://vimeo.com/martinarogers
https://www.instagram.com/rogersmartina

Laura Ginès Bataller
Directora d’art i d’animació, graduada en Arts i Disseny. La hibridació tècnica i de llenguatges gràfics és una de les característiques que marca el seu treball com a artista audiovisual. Alguns dels seus films, de marcat caràcter experimental, s’han projectat en centres de referència internacional com la Cinemathèque de San Francisco, l’Anthology Film Archives de Nova York, o el Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía de Madrid.

Ha format part de l’equip artístic de films documentals com Robin Bank d’Anna Giralt Gris, o Salvaxe, Salvaxe d’Emilio Fonseca Martin, que ha guanyat recentment la Biznaga de plata del 27è Festival de Málaga.

Fa de docent de narrativa visual i animació en diversos graus universitaris, i ha estat convidada a impartir cursos en centres com la Kunsthochschule für Medien (Köln), l’Akademia Sztuk Pięknych (Wrocław), o dins iniciatives com Lav Madrid o Xcèntric al CCCB.

https://vimeo.com/lauragines
https://www.instagram.com/lauraginespuntcom/

Ciclos que han programado este film

Programa FilmoXica
Sesiones
Sábado 18 Mayo 2024 · 10:00