Cinétracts / Cinecollage

Marina Siero

Jueves 16 Septiembre · 18:30

Entrada: 3€ (Gratuïta amb abonament anual i carnet FilmoXica)

Biblioteca del Cinema

calendario

Miércoles 29 Septiembre · 17:30

Entrada: 3€ (Gratuïta amb abonament anual i carnet FilmoXica)

Biblioteca del Cinema

calendario

L’artista i cineasta Marina Siero impartirà aquest taller inspirat en l’obra cinematogràfica, fotogràfica i “collagística” de Chris Marker durant les protestes del Maig del 68 per a crear collages col·lectius repensant les seves consignes i adaptant-les al nostre moment social i polític actual.

Una proposta per a tots els públics pensada per a famílies i persones amb curiositat pel cinema, el collage i amb ganes d’experimentar i jugar amb el referent de Chris Marker en el marc de l’exposició “Són les sis a tota la Terra...”.

Marina Siero treballa la cinematografia i el collage com disciplines indissociables, que generen simbiosis i es qüestionen constantment. Diplomada a la ECAM i en el Màster en Documental Creatiu de la UAB, ha realitzat peces curtes que indaguen en la (auto)representació de les dones i, actualment, està finalitzant la postproducció del seu primer llargmetratge.

L'activitat té una durada total de 2 hores i inclou una visita guiada a l'exposició Chris Marker. Són les sis a tota la Terra...

 


Entrada individual: 3€ | Gratuïta amb abonament anual i carnet FX

Cal inscripció prèvia a: filmoteca.serveiseducatius@gencat.cat