Luis López Carrasco. Curtmetratges
DIES CURTS

Programa: Dies curts | 2021.

Luis Lopez Carrasco

Viernes 21 Mayo 2021 · 19:00

Presentació i col·loqui amb Luis López Carrasco

Sala Laya

calendario

El cineasta Luis López Carrasco conversarà sobre la seva obra i el seu procés creatiu en una sessió que projectarà una selecció dels seus curtmetratges.

amb la col·laboració de:

Marvin Wayne

Programa

Aurelio

Curtmetratges de Luis López Carrasco

Direcció Luis López Carrasco

Producció Espanya

Any 2007-2017

Versió VE (Versió original en castellà)

Descripció Sessió formada pels curtmetratges: Taquicardigans - Habitantes (2007); Aurelio Autónomo (2009); Hannelore Rising (2010); Dead Particles (2010) i Aliens (2017).

Luis López Carrasco

 

Cineasta, escriptor i professor de Comunicació Audiovisual a la UCLM, el 2008 cofunda el col·lectiu audiovisual Los Hijos, dedicat al cinema documental i experimental. Buscant sempre com el cinema es pot relacionar amb el passat, Luis López Carrasco treballa sovint amb formats com el súper-8 i els 16 mm, reforçant l’intent de reconstruir allò quotidià.    

Coincidint amb el reconeixement de públic i crítica del seu segon llargmetratge, El año del descubrimiento, el cineasta ens acompanyarà el divendres 21 per presentar una selecció dels seus curtmetratges en una sessió dedicada al cinema com a retrat.  

Recorrerem un camí de retrats diferents partint de la peça dedicada al seu avi a Aurelio Autónomo, i seguint per peces fetes per a amics i col·laboradors com Ion de Sosa al videoclip Habitantes. Conclourem amb l’artista i figura clau de la movida madrilenya Tesa Arranz, a Aliens.

 

QÜESTIONARI DIES CURTS A LUIS LÓPEZ CARRASCO