Dostopos. Curtmetratges
DIES CURTS

Programa: Dies curts | 2021.

Dostopos

Viernes 19 Marzo 2021 · 19:00

Conversa amb Dostopos i la participació de David Domingo (cineasta) i Gabriel Ventura (poeta).

Sala Laya

calendario

L’Ana Pfaff i l’Ariadna Ribas, cineastes que formen part del projecte Dostopos, conversaran sobre la seva obra i el seu procés creatiu en una sessió que comptarà amb la participació de David Domingo (cineasta) i Gabriel Ventura (poeta).

Programa

Dostopos. Curtmetratges

Direcció Dostopos

Producció Catalunya

Any 2012-2020

Versió S/D, VC (Versió original en català)

Durada 30'

Format Arxiu Digital

Dostopos

 

Dostopos és un espai compartit en què l’Ana Pfaff i l’Ariadna Ribas es permeten tota mena de jocs creatius vinculats a pràctiques com el found footage, el collage animat o la manipulació del negatiu. Un espai que es caracteritza pel desig d’experimentar lliurement amb les imatges des d’un apropament intuïtiu i lliure, basat en el muntatge i més pendent de la plasticitat dels materials que de la perfecció formal o qualsevol estructura narrativa.

Dostopos se senten còmodes amb els formats amateur i el món analògic —el paper, la pintura, les fotos antigues, el súper-8, les gravacions familiars—, els quals treballen des de tècniques digitals retroalimentant, així, el seu treball com a muntadores. La relació amb la música i la dansa, el ritme, el cos i el moviment travessa la seva obra, i la banya de sensualitat i poesia. El divendres 19 ens acompanyaran les dues creadores en una sessió en la qual la conversa es combinarà amb la projecció d’una selecció de les seves peces, una proposta performativa amb el cineasta David Domingo i el poeta Gabriel Ventura i l’exposició d’alguns materials de treball.

www.dostopos.info