Avís: canvis en la programació del mes de setembre de 2018

(M)uchenik / L'estudiant (Kirill Serebrennikov, 2016)

31/08/2018

Per motius aliens a la voluntat de la Filmoteca, al llarg del mes de setembre es produiran diversos canvis en la programació.

Per motius aliens a la voluntat de la Filmoteca, al llarg del mes de setembre es produiran diversos canvis en la programació.

Les sessions i pel·lícules afectades per aquestes modificacions són:

- Dimecres 19 de setembre, a les 17.00 h: el film Sameblod / Sang sami, d'Amanda Kernell, substitueix el film Il giovane favoloso (Leopardi), de Mario Martone, que es projectarà més endavant. Ambdós films pertanyen al cicle FilmoXarxa.

- Dimecres 26 de setembre, a les 18.30 h: el film Le fils de Joseph / El fill de Josep, d'Eugène Green, substitueix el film La mafia uccide solo d'estate / La màfia només mata a l'estiu, de PierFrancesco Diliberto, que es projectarà més endavant. Ambdós films pertanyen al cicle FilmoXarxa

- Dijous 27 de setembre i divendres 28, a causa d'un compromís d'última hora del cineasta Jón Gnarr, convidat especial del festival Serielizados, obliga a intercanviar dues projeccions. Així, el film Borgarstjórinn / The Major (Jón Gnarr, 2016) es projectarà el dia 27, a les 21.30h, amb la presència del seu director a la sala, i el film (M)uehenik / L'estudiant (Kirill Serebrennikov, 2016) es projectarà el dvendres 28 a les 21.30h.

Lamentem els inconvenients que aquestes modificacions puguin provocar.