A Londoni férfi

El hombre de Londres

Béla Tarr · 2007 · 135'

El hombre de Londres

Ficha técnica

Dirección Béla Tarr
Interpretación Tilda Swinton, Miroslav Krobot, Ági Szirtes, János Derzsi, Erika Bók, Gyula Pauer, István Lénárt
Producción Hongria-França-Alemanya
Año 2007
Versión VOSE (Versió original amb subtítols en castellà)
Duración 135'
Formato Arxiu digital

“El que m’interessa de la història és que és, sobretot, una història humana. L’interès del lector és despertat no pels diners ni la maleta, sinó per la dignitat humana” (Béla Tarr). 

“Un autèntic salt al buit, un pols poderosíssim, de ritme, de precisió, que deixa l’espectador, tot i que es digui Simenon, profundament tocat: la música obsessiva, la càmera d’una lentitud imparable, la imatge que reconstrueix els ambients portuaris i el misteri interior del protagonista […]. El resultat a la pantalla és inevitablement doble: lent i agitadíssim alhora, avorrit i hipnòtic a la vegada; desesperant i d’una insuportable intriga” (Oti Rodríguez Marchante).

“Amb la seqüència inicial de quinze minuts d’El hombre de Londres, Béla Tarr va fer que em sentís de sobte en la mateixa talaia portuària en què ell havia situat l’ull de la càmera i del seu protagonista: un observador tenaç dels voltants de la seva torre de vigilància, com si fossin l’enigma més gran del món. Tot i que el començament del film era magistral, no vaig pensar mai que em resultaria impossible oblidar-lo i que no trigaria a desitjar amb bogeria tornar a sentir-m’hi involucrat” (Enrique Vila-Matas).

Ciclos que han programado este film

Programa Heterodoxos
Sesiones
Sábado 18 Agosto 2018 · 21:30   Jueves 30 Agosto 2018 · 18:30  
Sesiones
Jueves 21 Septiembre 2023 · 20:00   Sábado 30 Septiembre 2023 · 21:00  
Programa Béla Tarr
Sesiones
Miércoles 31 Enero 2024 · 20:00