Ciclo

Adriano Aprà: Itàlia neoexperimental

Montedoro (Antonello Faretta, 2015)
Su Re / El Rei Giovanni (Columbu, 2012)

04/12/2018 - 08/12/2018

calendario

Ha impulsat l’Associazione Culturale Fuorinorma i ha aconseguit implicar 20 sales independents romanes en la programació de 20 films que també en mereixen l’adjectiu: fets amb mitjans modestos, fora de les convencions narratives, inventant el seu gènere, sovint narrats en primera persona, oferint una visió positiva del món. En presentem ara una petita selecció juntament amb l’últim número dels Quaderni del CSCI, coordinat per ell mateix i dedicat a aquest cinema a contracorrent.

Amb la col·laboració de

Centro di Studi sul Cinema Italiano

Programa

Seguimi, amb presentació a càrrec de Claudio Sestieri, Patrizia Pistagnesi, Daniela Aronica i Adriano Aprà
Comencem el cicle que dediquem a Adriano Aprà amb una taula rodona en què participen ell mateix, Claudio Sestieri, Patrizia Pistagnesi i Daniela Aronica.
Gesù è morto per i peccati degli altri
Jesús és mort pels pecats dels altres
La història d’un grup de transsexuals i prostitutes del degradat barri de San Berillo de Catània, les quals viuen entre la fe religiosa i els somnis per un futur millor.
Montedoro
Inspirada per l’experiència real de la protagonista, narra el retorn al poble natal d’una dona criada per una família adoptiva americana, però decidida a redescobrir la història dels seus avantpassats.