Ciclo

Mostra de Cinema Espiritual 2015

Calvary (John Michael Mcdonagh, 2014)

02/12/2015 - 24/12/2015

calendario

Amb la col·laboració de

Direcció General d’Afers Religiosos

Programa

La leggenda del santo bevitore, amb presentació a càrrec d'Enric Vendrell, Josep Maria Caparrós Lera i Esteve Riambau el dimecres 2
El director general d'Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya, Enric Vendrell; el director de la Filmoteca de Catalunya, Esteve Riambau; i el catedràtic emèrit d'història contemporània i cinema de la Universitat de Barcelona Josep Maria Caparrós Lera inauguren la Mostra de Cinema Espiritual, en una sessió en què projectarem un film del prestigiós cineasta Ermanno Olmi.
Nicky's Family, amb presentació a càrrec de Maria Prieto
Maria Prieto, membre de la Comunitat Jueva Bet Shalom de Barcelona, ens presenta aquest docudrama que explica la història extraordinària d'un heroi humanitari de la Segona Guerra Mundial.
Calvary, amb presentació a càrrec de Peio Sánchez el divendres 4
Peio Sánchez, professor de la facultat de Teologia de Catalunya, ens presenta aquest film que radiografia el moment actual amb una actitud desesperançada.
Gukjesijang, amb presentació a càrrec de Peio Sánchez
Peio Sánchez, professor de la Facultat de Teologia de Catalunya, ens presenta aquest film coreà que ens acosta, d'alguna manera, al budisme i a la història d'un país dividit en dues parts.
Words with Gods, amb presentació a càrrec de Marta López el dimarts 8
Marta López, pastora de l’Església Evangèlica de Catalunya, ens presenta aquesta obra col·lectiva que signen alguns dels cineastes més prestigiosos de l'actualitat.
Sessió doble: 'Xi you' i 'God is the Bigger Elvis', amb presentació a càrrec de Joan Andreu Rocha
Joan-Andreu Rocha, vicedegà de Periodisme de la Universitat Abat Oliba CEU, ens presenta aquesta sessió doble -i única- en que projectarem dos migmetratges arribats de taiwan i els EUA.
Redemption of the Heart, amb presentació a càrrec d'Ignacio Simal
Ignacio Simal, pastor de l’Església Evangèlica de Catalunya, ens presenta 'Redemption of the Heart', una història de pecat, perdó i gràcia amb un caràcter inspirador.
La leggenda del santo bevitore
La leyenda del santo bebedor
Aquesta adaptació del llibre de Joseph Roth sobre un rodamón alcohòlic que malviu a París es va emportar el Lleó d'Or del festival de Venècia.