Ciclo

Disseny i cinema: el FAD a la Filmoteca

Disseny i Cinema: el FAD a la Filmo

29/06/2013 - 11/07/2013

calendario

Amb la col·laboració de

Programa

Design & Thinking
Disseny i pensament
Com podem involucrar les organitzacions a fi que canviïn el panorama dels negocis, la cultura i la societat? Inspirat pel “disseny intel•ligent”, aquest documental interroga empresaris, dissenyadors i altres actors importants dels canvis socials per tal de plasmar allò que tenen en comú a l’hora d’enfrontar-se a l’ambigüitat del segle XXI.
Urbanized
Urbanitzat
Qui té permís per donar forma a les nostres ciutats? Com ho fan? Com pot el disseny de la nostra ciutat afectar la nostra vida? A través de l’exploració de diversos projectes urbans a desenes de ciutats d’arreu del món, 'Urbanized' emmarca el debat del futur de les ciutats.
Sign Painters
Pintors d’anuncis
No fa pas tant de temps, en la dècada dels vuitanta, els aparadors, els cartells, les tanques publicitàries i fins i tot els senyals de trànsit estaven pintats a mà.
Between the Folds
Entre los pliegues
Documental que narra les històries de deu artistes talentosos, matemàtics teòrics i científics de renom que van decidir abandonar les seves carreres professionals per dedicar-se a l’origami, l’art japonès del plegatge del paper.