Ciclo

Carlos Benpar: el refugi dels apatxes

Cineastes contra magnats

04/06/2013 - 04/06/2013

calendario

De tot això ens en parla El refugi dels apatxes, el llibre que sobre ell ha escrit un altre cinèfil com és Antoni Llorens Sanchís. Celebrem l’edició d’aquesta obra –la primera exploració del món digital de la Filmoteca de Catalunya– amb una trobada amb els autors i la projecció del díptic Cineastes contra magnats / Cineastes en acció, tota una reivindicació dels drets morals dels cineastes.

Programa

Projecció de 'Cineastes contra magnats' i presentació del llibre digital 'El refugi dels apatxes. El cinema de Carlos Benpar' a càrrec de Carlos Benpar i Antonio Llorens
Carlos Benpar i el crític Antonio Llorens ens presenten el darrer volum publicat per la Filmoteca de Catalunya, dedicat al cinema del primer i escrit pel segon: 'El refugi dels apatxes. El cinema de Carlos Benpar". La presentació d'aquest llibre en format digital es complementa amb la projecció de 'Cineastes contra magnats'.
Cineastes en acció
Després de guanyar el Goya al millor documental per Cineastes contra magnats, Carlos Benpar va tornar a repetir premi amb aquest film que segueix amb la seva croada contra les manipulacions a què són sotmeses les pel·lícules.