Ciclo

Hong Kong recent

Hong Kong recent

08/05/2013 - 18/05/2013

calendario

La circulació lliure d'idees, informació i capital garantida per aquesta llei assegura que el cinema de Hong Kong mantingui una identitat pròpia i un carisma únic. La mostra que presentem, amb la col·laboració inestimable de Casa Àsia i del Hong Kong Economic and Trade Office de Brussel·les, així ho prova. El cinema de gènere,els films d’acció, policíacs o de caràcter històric no falten en aquesta selecció que presenta obres molt més interessades a guanyar-se un públic que a seduir uns censors.

Amb la col·laboració de

   

Programa

Sessió doble: 'My Way' i 'Tao jie'
El cicle 'Hong Kong recent' comença amb una doble sessió que inclou els dos darrers films d'Ann Hui.
East Meets West
Karen Mok interpreta un punk cínic el pare del qual és Kenny Bee, l’exguitarrista de The Wynners, un supergrup dels anys setanta de Hong Kong. En Bee està arruïnat, reduït a interpretar un zombi en una casa embruixada
Love Lifting
De resultes de la seva diabetis, en Li deixa el camp i es trasllada a Hong Kong per començar de zero. Viure en una ciutat tan estranya li resulta difícil, atès que pràcticament no té habilitats professionals –tot i que ha de treballar per afrontar les seves nombroses despeses mèdiques. Quan coneix en Yun, un home fracassat en l’amor i els negocis, tot comença a anar a la deriva.
B+jing taam
El detective 2
L’inspector de policia Fung Cha demana a Chan Tam —que dirigeix una agència policíaca privada empobrida al barri xinès— que l’ajudi a investigar el cas de Kwok-tung, qui va apunyalar la seva esposa quan aquesta va descobrir la seva infidelitat.
Hong Men Yan
Venganza blanca
'Venganza blanca' explica la història de Liu Bang i Xiang Yu, que competeixen per la supremacia després de la caiguda de la dinastia Qin, la qual va governar la Xina Imperial de 221 a 206 aC.
Cure
Una road movie que acompanya dos estafadors que viatgen per Tailàndia oferint remeis i cures i enganyant els camperols.
Floating City
A principis de la dècada de 1990, Bo Wah Chuen destaca com a executiu a la Companyia Imperial de les Índies Orientals de Hong Kong, eclipsant fins i tot els seus superiors britànics.
Daai mo seut si
El gran mago
Durant els anys posteriors a la revolució que va enderrocar la dinastia Qin, la Xina es va dividir en feus comandats per caps militars ocupats a lluitar l’un contra l’altre.