Programme

Dies curts | 2022

Tràiler Dies Curts

21/01/2022 - 30/06/2022

calendario

Aquest 2022, seguim amb la proposta Dies curts, l’espai de la Filmoteca dedicat al curtmetratge i a les cinematografies més properes. Autores i autors poc presents als circuits majoritaris d’exhibició ens acompanyen cada mes per presentar una selecció de la seva obra i compartir els processos de creació.

El 2022, la proposta inclourà sessions dedicades a Stanley Sunday (David Domingo), Maddi Barber, Julio Lamaña i Ricardo Perea, Flor Aliberti, Isabel Herguera i el grup de joves del taller “Vivim el barri”, que ens acompanyaran en una sessió especial emmarcada en el desè aniversari de la Filmoteca al barri del Raval de Barcelona.

El cicle està programat amb sintonia amb els Serveis Educatius de la Filmoteca per tal d’acostar el treball i la cinematografia locals als centres educatius del barri del Raval de Barcelona, amb qui es fa una tasca de mediació, així com amb les escoles de cinema i universitats amb les quals col·laborem habitualment a través de l’Aula de Cinema. De gener a juny, el penúltim divendres de cada mes.

 

Amb la col·laboració de:

Marvin and Wayne