Chomón a les col·leccions de l’Eye Filmmuseum d’Amsterdam

Tuesday 19 October · 16:30

Presentació a càrrec d'Elif Rongen (Eye Filmmuseum). Música a piano en directe composta i interpretada per Anahit Simonian

Sala Laya

calendario

LABORATORI CHOMÓN

El dimarts 19 i el dimecres 20 d’octubre es portarà a terme una de les activitats centrals de l’any Chomón, una trobada internacional que reunirà especialistes en la seva figura i en les seves tècniques. Entès com un diàleg entre historiadors, tècnics i creadors, es parlarà de qui va ser Chomón i ens plantejarem què estaria fent avui, i quines són les tècniques actuals més innovadores en els camps en què el cineasta va destacar: el color, els efectes especials i la stop-motion. Anirà acompanyat de quatre sessions específiques.

L’Eye Filmmuseum conserva una de les col·leccions més importants de pel·lícules de Segundo de Chomón. Durant anys ha portat a terme preservacions i restauracions i ha difós la seva obra. Una selecció de films del cineasta, de directors contemporanis i de pel.lícules  rodades a  Barcelona a inicis del segle XX, es podran veure en un programa preparat per l’Eye Filmmuseum.

Música a piano en directe composta i interpretada per Anahit Simonian.

 

Amb la col·laboració de:logo