La circostanza

La circumstància

Ermanno Olmi · 1974 · 97'

La circostanza La circumstància

Friday 22 November 2024 · 21:00

Presentació a càrrec de Camil Ungureanu, professor associat de Filosofia Política i Coordinador del Màster en Filosofia Política a la UPF

Sala Laya

calendario

Datasheet

Direction Ermanno Olmi
Interpretation Ada Savelli, Gaetano Porro, Raffaella Bianchi, Mario Sireci, Barbara Pezzuto, Massimo Tabak, Giorgio Roncaglia, Enrico Bertoni.
Production Itàlia
Year 1974
Version VOSC (Versió original amb subtítols en català)
Duration 97'
Format 35mm

Olmi retrata una família de classe alta que, de manera subtil però decidida, veu com canvia la seva vida a partir de dos successos inesperats.

"Un d'aquests films que romanen dintre d'un per la seva senzillesa i honestedat en la seva veritat humana. Una obra lleugera i modesta, però inundada de poesia; una història creada a partir de petits gestos quotidians que t'engrapa i et commou profundament per l'honestedat sense reserves i la sensibilitat penetrant amb què tracta les febleses i les virtuts dels diferents personatges, seguint les accions i observant els sentiments amb la joia natural de l'artista que sorprèn la vida en el seu esdevenir" (D. Zanelli).

Agraïment a Rai DirezioneTeche per autoritzar la projecció / Si ringrazia la Rai Direzione Teche per aver gentilmente autorizzato il materiale filmato.

Rai Teche

Programmes that have programed this Film

Sessions
Friday 22 November 2024 · 21:00  Presentació a càrrec de Camil Ungureanu, professor associat de Filosofia Política i Coordinador del Màster en Filosofia Política a la UPF