Premsa

L'espectador 1.500.000 de la Filmoteca

08/02/2024

La xifra es va assolir ahir en la sessió de les 17.00 h del cicle ‘Aula de Cinema’,. L'estudiant de la UPF Arnau Rodríguez Garcia va ser l’afortunat, que ha rebut com a premi un abonament anual, una visita guiada personalitzada a la Filmoteca i la possibilitat de programar la pel·lícula que triï.

La Filmoteca de Catalunya va rebre ahir l’espectador número 1.500.000 des que va obrir les portes la seu del Raval el febrer de 2012. Arnau Rodríguez Garcia, estudiant de la Universitat Pompeu Fabra que assistia a la sessió de dedicada a Sergei Paradjànov dins del cicle Aula de Cinema, va ser l’afortunat. Enhorabona!

Com a recompensa va rebre un abonament que li permetrà assistir a totes les sessions de la Filmoteca durant un any, un Filmo10, talonari amb 10 entrades, una visita guiada personalitzada, i la possibilitat de triar una pel·lícula perquè formi part de la programació de la Filmoteca els propers mesos. La resta d’assistents a la sessió, que es van quedar a les portes de ser l’espectador un milió i mig, van rebre una invitació per a la projecció propera que vulguin.