Flames of God

Flames de Déu

Meshakai Wolf · 2011 · 73'

Programme: Sessions especials.

Flames of God

Datasheet

Direction Meshakai Wolf
Production Macedònia del Nord-EUA
Year 2011
Version VOSC (Versió original amb subtítols en català)
Duration 73'
Format Arxiu digital

Convidat per la Biennal Internacional de Poesia, Muzafer Bislim, un poeta i cantautor de la comunitat gitana de Shutka (Antiga República Iugoslava de Macedònia), viatja a París amb l’esperança de vendre l’obra de la seva vida: un diccionari manuscrit de 25.000 paraules que conté algunes de les paraules més antigues i desconegudes de la llengua romaní.

Però, quan es qüestiona l’autenticitat de les paraules, Bislim es veu obligat a afrontar la dolorosa perspectiva de tornar amb la seva família amb les mans buides. El viatge posa a prova la determinació de Bislim, que es retroba amb vells amics que han aconseguit escapar de les penúries de Shutka i gaudeixen de la seducció de París.

Flames of God és una història de llengua i identitat als marges de la civilització occidental, que revela la visió d’un home sobre el poble gitano unit i alfabetitzat.

Programmes that have programed this Film

Sessions
Saturday 4 November 2023 · 20:00  Presentació i col·loqui a càrrec d'Enerida Isufi (Consell del Poble Gitano), Sami Mustafa (ERIAC) i Pierre Chopinaud (coproductor del film)