Rebuilding Paradise | SUNCINE

Ron Howard · 2020 · 95'

Programme: Sessions especials.

Rebuilding Paradise

Datasheet

Direction Ron Howard
Production EUA
Year 2020
Version VOSC (Versió original amb subtítols en català)
Duration 95'
Format Arxiu Digital

A la matinada del 8 de novembre del 2018, una tempesta de foc va arrasar la ciutat de Paradise, al peu de Sierra Nevada, Califòrnia. L’incendi va matar 85 persones, va fer desplaçar 50.000 residents i va destruir el 95% de les estructures locals.

A mesura que els veïns encaraven el mal fet a les seves vides i al seu entorn, decideixen treballar junts per seguir endavant. Els membres de la comunitat local van forjar un vincle més fort que el que tenien abans de la catàstrofe, fins i tot quan la seva esperança va ser desafiada per l’adversitat persistent: reubicacions, crisis financeres, obstacles governamentals, emmetzinament de l’aigua, dolor, trastorn per estrès posttraumàtic.

Amb la col·laboració de:

Suncine

*Les sessions gratuïtes de la Filmoteca no admeten reserves ni venda en línia. Només es poden retirar aquestes entrades a les nostres taquilles dins del seu horari d’obertura i amb un màxim de dues entrades per persona.

Programmes that have programed this Film

Sessions
Saturday 5 June 2021 · 19:30  Presentació a càrrec de Claudio Lauria i Jaume Gil (Suncine). Col·loqui amb Jaume Gil i Israel Rodríguez (Fundació Pau Costa). Sessió gratuïta*