L'âge d'or | FESTIVAL MOST

Jean-Baptiste Alazard · 2020 · 68'

Programme: Sessions especials.

L'âge d'or

Datasheet

Direction Jean-Baptiste Alazard
Production França
Year 2020
Version VOSE (Versió original amb subtítols en castellà)
Duration 68'
Format DCP

Titou farà quaranta anys. Viu enfilat a una cleda, sense aigua ni llum, sota els penya-segats, a mig camí entre el cel i la terra i envoltat de viticultura intensiva i dels parcs eòlics de la comarca francesa de Las Corbièras (Occitània).

Juntament amb una companya que viu en una caravana, una mica més lluny, elabora el seu vi, compon música i viu l’amor al ritme de les estacions.

Una defensa lúcida de la simplificació de la vida i del camí que ens porta a perseguir-ne l’essència i els plaers quotidians.

En l'edició d'enguany, la Filmoteca de Catalunya tindrà força presència en la programació del MOST - Festival Internacional de Cinema del Vi. Les projeccions de Vida en sombras, Noche de vino tinto, Angoixa i Pont de Varsòvia, títols provinents de la nostra col·lecció Bàsics & Singulars, i la sessió Chomón per a la mainada formaran part d'aquest recorregut fílmico-vinícola del Festival.

amb la col·laboració de:

Festival Most

Programmes that have programed this Film

Sessions
Tuesday 1 June 2021 · 19:00  Presentació a càrrec de Xavier Fornos (director del festival) i Dolors Rius (Promoció Turística de l'Ajuntament de Vilafranca)