50 anys de Drac Màgic

Sessió 1 DRAC MÀGIC

Tuesday 23 March 2021 · 19:00

Taula rodona amb Isona Passola, Dolors Manté i Marta Nieto. Sessió gratuïta*

Sala Chomón

calendario

L’any 2021 es compleixen 50 anys de la fundació de Drac Màgic, una cooperativa pionera en l’àmbit de l’educació audiovisual i la divulgació cinematogràfica amb perspectiva de gènere i atenta a les diversitats.

Aquesta taula rodona, que dona inici a una sèrie d’actes de celebració del seu trajecte, compta amb la participació d'Isona Passola, presidenta de l’Acadèmia del Cinema Català, Dolors Manté, fundadora de Drac Màgic i Marta Nieto, representant de l’equip actual de la cooperativa.

*Les sessions gratuïtes de la Filmoteca no admeten reserves ni venda en línia. Només es poden retirar aquestes entrades a les nostres taquilles dins del seu horari d’obertura i amb un màxim de dues entrades per persona.

La sessió inclou la projecció del següent curtmetratge:

Programa

Emploi du temps

L'emploi du temps

Direcció Bernard Lemoine

Producció França

Any 1967

Versió VOSC (Versió original amb subtítols en català)

Durada 18'

Format Arxiu Digital

Descripció Un exercici d'estil inspirat en l'obra de Raymond Queneau. Mostra la variació d'una mateixa escena mitjançant preses trucades i un muntatge que imposa el ritme fins a distorsionar els referents de l'espectador. El curtmetratge va rebre la Menció especial del jurat al Festival de Cannes.