Sessió triple: "Danses espagnoles", "Soleil et Ombre" i "La femme et le pantin"

Soleil et ombre
Aina Núñez
©Jordi Cané
©Jorge Guiro

Wednesday 6 February · 18:30

calendario

Sessió triple del cicle "Flamenc: l'ull partit"

Sessió triple del cicle "Flamenc: l'ull partit"

 

 

 

 

 

El vincle entre Aina Núñez i el flamenco va més enllà de la pura dedicació com a bailaora. El seu amor cap a aquest art l’ha portat a navegar pel món de la radiofonia, el documental de creació, la pedagogia, el tablao i l’espectacle. Es va formar a les acadèmies més importants de Barcelona, al Conservatori de Dansa “Antonio Soler”, de Sevilla, i es graduà al Conservatori de Dansa Luis del Río, de Còrdova. El 2016 al Teatre Atlàntida de Vic estrena “Lejana y sola”, amb Qartaba Flamenco Project. Combina la seva faceta com a docent, actualment imparteix Tallers de Flamenc Inclusiu a la Xarxa de Centres Cívics de l’Ajuntament de Barcelona, i com a bailaora solista tradicional o formant part de companyies experimentals, com el projecte LaboratoriA (flamenco experimental).

 


Lisa Bause (Berlín), de formació clàssica i influències múltiples com el tango, la música gitana, el jazz y la música contemporània i enamorada de la cultura mediterrània i el flamenco, s’instal·la a Barcelona l’any 2001 Violinista, compositora, multi instrumentista y sessionista de gravació (Dry Town Studio, Trafalgar13, etc). Cofundadora i membre del grup Las Migas, amb les que va gravar dos discs i ha voltat durant 9 anys per tot el mon. A destacar també la creació i interpretació de la banda sonora de l’obra de teatre Nadir, de Marta Angelat; una performance al Festival Loop 2016, i la seva aparició amb Pep Admetllà i Joan San en una performance artística realitzada per Isa Campo e Isaki Lacuesta: “Lliçó d’Anatomia”.

 


 

 

Mélodie Gimard (Perpignan) és una jove pianista i compositora francesa llicenciada amb matrícula d’honor en la especialitat de piano clàssic a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), on també realitzà el Màster de flamenco en la especialitat de piano. De la mà de mestres com Pierre Reach, Feliu Gasull, Kennedy Moretti i els membres del Quartet Casals, ha estat guardonada en concursos com el Joves intèrprets de Catalunya o l‘Arjau.
Tot i la seva joventut,  compagina la seva carrera pianística amb la direcció musical d’espectacles en diversos festivals nacionals i internacionals. Component i fundadora de Pescaitos Flamenco Quartet, Trio Zuloaga, i del nou projecte femení EVA,  actualment treballa en el seu primer projecte discogràfic "NUMEN".