Programme

BACHcelona

El projecte All of Bach de la Netherlands Bach Society

20/07/2018 - 24/07/2018

calendario

Les darreres edicions han servit per consolidar aquesta iniciativa cultural barcelonina, que enguany s’ha internacionalitzat i ha obert una franquícia a Edimburg amb el nom d’Edinbach. A la nostra ciutat, es durà a terme del 19 al 24 de juliol en centres de cultura i edificis emblemàtics com el Palau de la Música, el Recinte Modernista de Sant Pau, el palau Güell, la Casa Vicens i la Filmoteca mateixa.  

Amb la col·laboració de

BACHcelona

Programme

The Crowd, amb acompanyament musical de D.J. Köthen i Cels Campos
Un clàssic del cinema mut acompanyat per música de Bach! Tota la capacitat expressiva del llenguatge de Bach i els recursos electrònics enriquint la projecció d’una pel·lícula sorprenent!
Bach revisited - J.E. Gardiner in Saxony and Thuringia
El director d'orquestra britànic John Eliot Gardiner té l'objectiu de reproduir totes les cantates de Johann Sebastian Bach.
El projecte All of Bach de la Netherlands Bach Society
Willemijn Mooij, directora general de la Nederlandse Bachvereniging, i Shunske Sato, concertino i director artístic, ens explicaran el seu esplèndid projecte All of Bach, amb el qual aquesta entitat holandesa té la intenció de filmar tota la música de J. S. Bach durant els propers anys.