Programme

DocsBarcelona

DocsBarcelona

30/05/2013 - 02/06/2013

calendario

Amb la col·laboració de

Programme

Whores' Glory, amb presentació a càrrec de Michael Glawogger el dijous 30.
El director Michael Glawogger, autor de 'Megacities' i de 'Workingman's Death' (que també projectem aquest mes) ha viatjat al voltant del món rodant pel·lícules que denuncien qüestions com l'explotació laboral, el patiment de les dones o la pobresa extrema. Avui ens presenta el seu darrer llargmetratge documental.
Bananas!* On Trial for Malice, amb presentació a càrrec de Fredrik Gertten el dijous 30
El documentalista Fredrik Gertten (que va treballar durant molts anys com a periodista a l'Amèrica Llatina) va filmar 'Bananas!* On Trial for Malice' l'any 2009. Aquesta pel·lícula va suposar-li l'inici d'una persecució mediàtica i legal per part d'una multinacional a qui el film assenyalava com a culpable d'usar pesticides nocius per a la salut a les seves fàbriques de Guatemala. Avui ens ho explicarà a la Filmoteca.
Big Boys Gone Bananas!*, amb presentació a càrrec de Fredrik Gertten el divendres 31
L'odissea legal i psicològica que Gertten va patir arran de l'estrena del seu documental 'Bananas!* On Trial for Malice' queda ben reflectida en aquest documental, el següent en la seva filmografia. Gertten seràa la sala Laya per presentar-lo.
Bajarí, amb presentació a càrrec d'Eva Vila el divendres 31 i actuació dels protagonistes del film a la Plaça de Salvador Seguí
La directora catalana Eva Vila, també music i autora, entre d'altres, del documental 'B-SIDE. La Cara B de la Música a Barcelona', serà present a la Sala Chomón per parlar-nos del seu film més recent, 'Bajarí', una nova indagació sobre les arrels musicals de la capital catalana.
Whores’ Glory
La glòria de les putes
L’interès de Michael Glawogger per explorar els llocs més sòrdids i miserables del món el porta a interessar-se per la prostitució a tres països de llengües i religions diferents.