Programme

FADfest: disseny i cinema

FADfest

28/06/2012 - 12/07/2012

calendario

Només cal repassar la llista de produccions documentals dels darrers anys, a escala internacional, per descobrir una gran quantitat de pel·lícules de gran interès, moltes de les quals encara resten inèdits a les nostres pantalles. Hi ha molts films qu han glossat la figura de l'arquitecte i del dissenyador, així com les seves creacions i les seves aportacions a la societat.

Per això durant el FADfest, la cita anual del disseny organitzada pel FAD, la Filmoteca projecta diversos films documentals en què aquest és protagonista.

Amb la col·laboració de

Programme

Food Design
"Food Design" descobreix els secrets de les grans multinacionals de l’alimentació, empreses on dissenyadors i científics defineixen com serà el menjar de les masses.
The Visual Language of Herbert Matter
El llenguatge visual de Herbert Matter
Documental sobre el dissenyador gràfic, fotògraf i artista visual Herbert Matter, un suís conegut per expandir l'ús de la fotografia com una eina de disseny i per portar la semàntica de les arts visuals al terreny de les arts aplicades.
Sessió doble: "Eames: The Architect & The Painter" i "Marc Jacobs i Louis Vuitton"
En el món del disseny, de l'arquitectura i altres disciplines afins hi ha moltes "parelles" famoses. Són dissenyadors que treballen junts, duos creatius que es complementen i que sumen les seves personalitats per oferir el millor producte a la societat.