Ciclo

Per amor a les Arts 2017-2018

Per amor a les Arts

03/10/2017 - 26/06/2018

calendario

L’Auditori, la Fundació Mies van der Rohe, el Gran Teatre del Liceu, la Institució de les Lletres Catalanes, el Mercat de les Flors, el Palau de la Música Catalana, el Servei de Biblioteques de la Generalitat, el Teatre Lliure i el Teatre Nacional de Catalunya es tornen a sumar al projecte i aporten les seves respectives especialitats a una programació que busca la sintonia entre programacions i pel·lícules derivades dels mateixos textos, partitures, espais escènics i arquitectònics o pintures. Variat en formes i gèneres, el cinema no deixa de retroalimentar totes aquestes disciplines amb mirades originals i sempre enriquidores. 

Totes les sessions amb presentació a càrrec d'experts tindran lloc a la Filmoteca de Catalunya, els dimarts a les 17.00 h, a la sala Chomón. Posteriorment, alguns films poden comptar amb una segona projecció.

Entrada individual: 4 €.
Entrada reduïda. 3 €,
Filmo 10: 20 € (10 sessions).

Tenen dret a entrada reduïda els amics i abonats de les institucions participants en el cicle, estudiants, aturats, jubilats, persones amb discapacitat legalment reconeguda, títols de família nombrosa o monoparental, Carnet Jove, carnet de la Xarxa de Biblioteques Públiques i European Youth Card.

Programa subjecte a canvis d'última hora. 

Amb la col·laboració de

 Museu Nacional d'Art de Catalunya       L'Auditori de Barcelona Fundació Mies van der Rohe

 Gran Teatre del Liceu   Institució de les Lletres catalanes Mercat de les Flors

Palau de la Música - Orfeó Català     Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya      Teatre Lliure    Teatre Nacional de Catalunya

Próximas sesiones

Sesiones anteriores

01/07/18

Paula

Film

26/06/18

Paula

Film

09/06/18

Manon

Film

05/06/18

Manon

Film